Peugeot

EURIAL INVEST CLUJ

Eurial Invest SRL – concesionar PEUGEOT pentru judetul Cluj – este cea mai importanta reprezentanta a marcii Leului in Transilvania si unul dintre cei mai bine cotati dealeri de pe piata auto.

Vizitand showroom-ul sau service-ul nostru veti intalni o echipa tanara, dinamica si pregatita in orice moment sa va ofere sprijin si consultanta in gasirea celor mai bune solutii pentru Dumneavoastra.

Va asteptam din 17 noiembrie in noua Casa a Leilor care confirma inca o data reputatia mondiala a marcii pe care o reprezentam in domeniul calitatii produselor, serioazitatii, elegantei si serviciilor puse la dispozitia clientilor nostri. 

Va intampinam in Casa Leilor din Calea Turzii nr. 251, unde va oferim oportunitatea de a admira, testa si achizitiona gama completa de autoturisme si autoutilitare Peugeot, precum si de a beneficia de urmatoarele servicii post-vanzare: vanzari piese de schimb si accesorii, operatiuni de mecanica, tinichigerie, electrica si diagnosticare, precum si de noile Servicii Peugeot Assistance si Peugeot Rapide.

MISIUNEA FIRMEI

Misiunea noastra principala este de a va oferi Dumneavoastra, admiratorii Leului francez, si de a va aduce aproape valorile reprezentative ale marcii Peugeot - inovatie, fiabilitate, eleganta seducatoare a modelelor, totul intr-o atmosfera de incredere, siguranta si profesionalism.

Informaţii de contact

0264 502 450

Calea Turzii Nr. 251, 400193 Cluj Napoca, Jud. Cluj

Detalii contact